La cerere se pot face trasee de mai multe zile. Rezervarile se fac din timp (cateva zile inainte) la telefon: 0755.937.641 – Doamna Sandu sau 0744.877.522 – Domnul Sandu.

 

Intrucat cea mai importanta atractie a zonei este Rezervatia Biosferei Delta Dunarii, turistii nostrii pot descoperi secretele si frumusetea Deltei Dunarii cutreierand canalele si lacurile sale. Fiind situata pe malul lacului Caslita, pensiunea organizeaza excursii si plimbari in Delta Dunarii, pe lacurile Somova si Caslita si pe canalele din imprejurime. Amatorii de pescuit, fotografie sau birdwatching, au de ales dintr-o multime de zone apropiate pensiunii, unde ar putea sa petreaca momente placute si relaxante. De la pensiune se poate ajunge in orice colt din Delta Dunarii, cu ajutorul barcilor si salupelor noastre.

Zona Tulcea are o multime de atractii turistice. In orasul Tulcea: ruinele cetatii AEGYSSUS situata pe Dealul Monumentului, Casa Avramide din centrul orasului, Muzeul de Arta Populara, Muzeul de Arte Moderne, Acvariul, Muzeul de Areologie, Piata Civica – Mircea cel Batran, Geamia – Catedrala Azzizie. Iar in judet: Manastirea Celic Dere, Cetatea Enisala, Fortificatia Romana de la Babadag, Padurea Letea, Dunele de nisip de la Crisan si Caraorman, Canalele Deltei, Catedrala din Sulina, Lacul Razelm, Manastirea Cocos, Manastirea Saon si Parcul National Muntii Macinului.